9267 Views |  5

are-que..

Age when it happend: 15
Where it happened: mase kat sklah hari sukan..
Langauge: malaysia
Sex: Male
Rating: 6
Category: Straight

Ini merupakan kisah benar yang berlaku semasa aku tigkatang 3..aku merupakan pelajar yang paling pendiam kat dalam kelas..dalam kelas aku seramai 30..13 laki 17 perempuan..guru kelas aku seorang perempuan janda anak satu tapi badan die perghh!! Mantap beB!! Dari jauh tgk tetek dye..terliur kot..kulitnya gebu giler.. Name die cikgu siti..nak di pendekkan cite takot korang bosan plak…..mase hari sukan hari tu aku masuk banyak gak acara.. tpi yang aku x puas hati dapat 3 madel je..huhu..aku ingat nak target 5 madel..tapi x berrkesempatan.. yang kawan sorang ni name die mujib..dapat 5 madel kot…pergghh!!panas tol aku..sbelom aku lari hari tu..aku di suruh oleh cikgu siti untuk ambil beg die kat bilik guru..aku tanpa fikir panjang ambik jer larh..aku cari la tempat cikgu siti..cari punye cari x jumpe..last kali aku fedap la..aku pegi balek kat cikgu siti aku cakap 慶ikgu sori cikgu saye x jumpe la tempat cikguu..抪astu cikgu usya pelik semacam je kat aku..択amu ni la x kan x tahu kot ..?lepas tu cikgu tunjuk kat aku tempat die ka bilik guru tu…sekarang barulah aku tahu tepat cikgu siti..huhuhu..mase aku masuk bilek guru tu aku rase nak terkencing plak so aku mintak gi tandas kat dalam bilek guru tu… pergh… sejuk kot kat dalam bilek guru tuh..mase tu la aku fikir nak lancap..(huhuhu)..asal korang tahu seumur hidup aku x pernah lancap taw ak..mase tu mula la aku fikir macam2..tpi xkuar2 pun air mani aku..last skali aku malas nak teruskan aku takot cikgu tunggu lame kat luar tu lak..aku pun kluar wat muke slamba badak..bile je kluar aku pelik je asal cikgu pandang laen macam je siap bole cnyum2 agy..huhu..tgk2 baru la aku tahu kote aku x turun lagi lepas aku try lancap tdi..pergh!!segan siot..aku pun cover la aku punye kote,,抋laa xyah nak cover..cikgu dah nampak dah..?aku terkejut gak cikgu cakap macam tu.. pastu tibe2 cikgu datang dekat2 kat aku..datang je die terus pegang aku nye kote..terkejut aku taw ak.. tapi time ni la nak ambik kesempatan pown..pastu die bkak zip aku n trus kolom aku nye kote…ape gi terus naik stim la aku …memang gile babi keras gampang kote aku mase tu…lepas tu cikgu trus bkak sluar aku..aku hanye terkaku x taw nak wat pa..tkot nanti aku wat pape cikgu mrah lak..so aku biaq la apa cikgu nak wat..die kolom kote aku dalam mase 10minit gitu..pastu die ambik tngan aku letak kat buah dada dye yang gebu tu..pergh!1 syok siot..1st time aku pgang tetek pompuan..mase aku ramas2 tetek cikgu siti..cikgu siti membuka butang baju dye n terus plok aku erat2..then die cium aku dan kami berkolom lidah la mase tu..sambil kiss tu aku masih rmas tetek dye..pastu cikgu sruh aku bkak baju dye..huhu..aku bkak la btang satu persatu..alang2 perkasam aku bkak skali sluar trek dye..so tinggal la coli ngan underware dye..aku nampak cikgu dah x tahan aku memberani kan diri trus je bkak bra ngan underware dye..make ternampak lah dua gunung yang besar dan gebu..aku rmas2 tetek cikgu siti lagi..aku isap puting tetek dye..sambil tu aku maen2 biji kelentik dye kat dye punye pantat..then aku jilat dye nye badan..dan terus maen2 dan jilat2 biji kelentik dye..cikgu mengerang kesedapan.. aarrgghh!!….lagi…lagi..aahh…!!sedap…aku jilat puki cikgu sampai xingat dunia sambil terkluar air mazi cikgu siti..pastu aku tukar la posisi aku sruh cikgu lak tindih badan aku…pastu tetibe je cikgu kluar sesuatu drpda sluar dye..rupe-rupenye kondom!! 1st time aku tgk kondom depan mate taw ak..mase tu cikgu sendri yang srong kan kat akunye kote…抍epat….cepa..cikgu dah x tahan dah ni..?cikgu bagi isyarat suruh 慺uck?dye nye puki…so…aku terus ramas2 puki cikgu siti dan geseL kat lurah cikgu nye pantat..aku pun try la jolok kat dye nye faraj..memang ktat gak la dye nye puki tuh..maklumlah dah lame x di loboskan ..walaupun cikgu siti tu bkan dara lagi tpi ktat jgk nak masuk.. kmudian aku gune semua tenage batin aku dan terus je jolok!!masuk kluar aku nye kote tpi baru separuh..aku try la skali lagi masuk dengan tenaga yang ada…..las skali benam lah kote aku kat dalam puki cikgu siti yang gebu kemerahan tuu….aaarrrgghhh…aahhh…aahhhh…….. .aaahhh…. …….sedap…lagi……cikgu mengerang kesedapan….kluar masuk dalam 10 minit gitu..aku rase nak klimaks..aku dah tak tahan and then terus je pancut..naseb baek la ade kondom kalau x mengandung la cikgu siti tu…aku kluarkan kote aku……pastu cikgu siti bkak kondom yang aku pakai ….. ?puas ????aku jawab x agi…kemudian kteowang tukar posisi lak..style doggie..cikgu melutut dan aku pergi la kat bontot dye….aku ramas2 dye nye bontot….fuhh!!gebu gampang!! Pastu aku terfikir lak nak masok kat dalam lubang bontot dye tapi..aku bwat2 jolok kat dalam pantat cikgu…aku sruh la cikgu kolom batang aku bagi licin ckit…passtu aku jilat dye bontot…..tanpa menunggu lame..aku terus menghala ke lubang bontot cikgu..dan terus jlok..cikgu terkejut aku jolok dalam bontot dye..cikgu cube lari dari kawalan aku…aku terus pgang erat2 cikgu siti…gune tenaga jantan aku terus masok kat dalam bontot cikgu yang agak ketat..lepas je masuk separuh aku keluarkan balek dan masuk balek sedalam-dalam nye..maka sluruh batang ku sudah terbenam kat dalam lubang bontot cikgu…cikgu mengerang kesakitan…..aahhhh!!…arrgghh!!…….jgn…tlong…jgn…lepas je jolok banyak kali gak cikgu redo je ape yang aku dah buat kat dye….dye mengerang kesedapan…..las skali aku rase nak terpancut dah kat dalam bontot dye..lame gak aku jolok ..kluar masuk punye kluar masuk kire2… 20 minit aku cruutt……crruutt..cruutt…crutt..ccrrruuuuttt…crut.. banyak gak kluar air mani aku..dan aku keletihan dan terus kluar aku nye batang dari bontot cikgu.. pastu cikgu sruh aku gi basuh batang aku..aku pun gi la tandas kat dalam bilek guru tu sambil cikgu ikot aku dari belakang..aku masuk la tandas dan basuh akunye batang..aku tgk blek batang fuh!!bsar la jgk..huhuhu..dah hbieh tu kemudian aku kluar la dari bilek air tu…aku terkjut gk coz nam[pak cikgu tercegat kat pintu tandas tu..then tetibe cikgu pegi kat aku die ckp nak kolom batang aku wat kali terakhir…aku pun bg je la kat die…aku berdiri die lak melutut sambil urut2 aku nye kote bagi stim…btang aku pun naek la blek..dan terus kolom batang aku agy….kali ni die kolom agak glojoh jgk la…maklumlah btang aku agk bsar.. elok2 dah x stim trus naik jadi stim balek….aku mengerang kesedapan…sambil t]u aku ramas die tetek tuh…..aku ramas sepuas-sepuasnya…..kemudian aku jilat agi tetek die…pastu die ambik btang aku ltak kat lurah tetek dye dan terus je pgang dye kedua-dua tetek dan lancapkan aku gune tetek die..aku rase sedap giler yang teramat sgt….dah la tetek die tuh bsar gebu plak tuu…huhuhu…mmang sdap giler ar….lepas tu aku rase nak klimaks then air mani aku terkluar dan cikgu trus jilat semua air mani aku walaupun x bnyak mane pown..pastu aku akuterus lap kote aku… kemudian aku ter[pakse la basuh balek kote aku dan pakai semula pakaian ku seperti biasa…kali ni cikgu siti tlong basuh kan kat aku….aku pun diberi pluang basuh die nye tetek n pantat die..hehehe…besh..pastu kteorang lap-lap la bdan kteorang kemudian cikgu ucapkan kat aku terimas banyak2 sbb sudi wat ngan die..aku pun terime je..kteorang pown kluar dr bilek guru dan terus a[ku pegi acara aku lari acara 4×200…mase aku lari tetibe lutut aku lemah semacam..dan terus je jatuh…cedera parah gak la mase tu..aku mengerang kesakitan…aku di bawa cikgu siti ke klinik memandang kan hari tu cikgu siti bertugas beranggungjawab atas semua keselamatan murid-murid…sampai je kat klinik aku diberi 慴andage?xtaw eja..huhuhu)..kemudian cikgu siti mempelawa ku untuk tinggal kat umah die wat sementara aku pulih dari kecederaan…aku pun ikut je ape cikgu sruh….sampai je kat umah die..aku tgk rumah die kosong je maklumlah sudah janda.. cikgu papah aku dari kreta dye masuk kat dalam umah dye…tapi yang pelik aku usya mata cikgu siti pelik ja die macam usya aku nye sluar bahagian btang….aku pun wat slambe je laa…pastu aku sruh pegi mandi dan basuh luka kat bahagian kaki aku coz tkot kuman merebak….aku pun gi le bilek air ka blakang…tpi cikgu halang aku ckp tandas blakang x bleyh gne coz paip bocor…pastu aku disuruh gune bilek air dalam bilek tidur dye… aku pun tanpa fkir panjang ikut je ape ckgu sruh…mase aku nak gune tu aku tersilap bkak bhagian shower air panas aku menjerit la coz pnas gler…tetibe cikgu dtang ktuk2 pintu n aku bkak la…cikgu cakap ?laen kali tgk dlu jenis shower tuu..?pastu cikgu tup shower panas tu dan bkak shower biasenyer..malu gak aku sbb mase tuh aku tlanjang bulat..bile cikgu nak kluar dari bilek air tetibe die tersentuh batang aku dan aku naik terus stim….cikgu perasan snyum je…cikgu wat slambe dan trus kluar..malu siot!! Tpi x pe la nak wat cam ne kan…lepas je mandi aku lap2 bdan aku dan trus kluar…mase aku kluar aku terkjut gak sbb cikgu tgh Salin baju…maklumlah mase tu aku mandi kat dalam bilek tdur die… mase tu cikgu siti bogel..die prasan aku ternampak die..dan aku trus je pegi kluar cepat2 tkot die ternampak aku…. tetibe gk die panggil aku sruh jgn kluar agi…die panggil aku gi kat die..mase tu die baru selesai p[akai undeware ngan bra die…..die sruh aku dok atas katil sebab nak sapu bandage yang klinik bagi tadi tuh…aku pun ikut jela….yang aku plek nya pehal die x pkai baju…xpi aku cover gak stim aku…die pun sapu la ubat tu kat kaki aku………..sampai kat peha ku tetibe die prasan aku tgh stim..cikgu tgur aku..抋i xkan baru sapu ubat dah naik kot..抋ku cover la malu aku…lp[as hbis buh ubat tu… cikgu sruh aku kluar sbb cikgu naktdur jap …aku turut perintah je….mase aku tgh tgk tv..aku pon rase nak terkencing..aku gi la tandas kat dalam bilek cikgu siti tu..time aku masuk bilek dia aku ternampak cikgu tgh nyenyak tdur…tetibe aku x tahan tgk badan cikgu siti yang putih gebu tuu…aku gi kat die dan selak kain batik die yang tgh berkemban tu..aku selak pelan2 nampaknya x de respond..aku terus ngan keje aku..aku pon bkan coli die…aku rmas2 tetek die gi…aku tgk cikgu mcm nak tercage tapi mate die x terbkak pun…..malu kot..aku terus isap puting dye…aku prasan dye naek stim sbb tetek dye tetibe je solid…aku terus ramas bagai dirasuk syaitan….pastu aku trun skit jilat2 dye punye pusat…dan trus londehkan underware dye..aku rmas2…muke cikgu mcm mengerang kesedepan tpi ttp x bkak mate die…aku try la msukkan jari aku kat dalam lubang puki dye…..sambil ttu aku jilat2 n isap2 bijik kelentik dye….aku da x tahan aku bkak aku nya sluar dan urut2 akunye batang…then aku gesel2 kat lurah cipap cikgu..tetibe cipap cikgu kluar air mazi dye…aku pun ambik bantal dan letak kat bwh bontot cikgu bg tinggi snang nak jolok…hihuhihu…aku trus masuk dalam lubang cikgu…aku masuk dengan slaju-lajunye…mase tu baru cikgu bkak mate dah mengerang kesedapan..aahhh………aarrrrgghhhh.. …………aahhh……..aahh………..sseeddaapp……lagi…………. ah………..lagi………….lagi……………..ahh…………..ahhh…………..aku terus mendayung slaju-lajunye… kemudian aku dah x tahan nak klimaks…aku terus je pancut kat dalam pantat cikgu siti..aaahhhh!!!!.. hhuuhh!!puas aku…aku tgk cikgu siti [pun keletihan n nampak macam puas…aku pun trus plok cikgu erat2..plok sambil pgang tetek dye yang bsar tuu…aku bisik kat cikgu..抯yukran cikguku..?. cikgu hanya senyum…kteorang pun tertidur… aku rase pnat giler ar…sampai la esok pagi……. aku rase sedap laen macam je…tetibe je pagi2 ni stim plak…rupe2nye cikgu tgh kolom batang aku…aku raung kesedapan….ahh!!…ah!!…buat kali keberape entah aku pancut kat dalam mulut cikgu……….. cikgu tertelan la air mani aku…….huuuhh!!cikgu ckp dye puas…cikgu ckp die c=sonok ngan aku…aku pun sme gak….huhuhu………….. lepas tu cikgu baring sblah aku …….tetibe die plok aku…..aku pun layan je la…………..pstu dye bisik kt aku yang dye cakap nak tgk cte blue yang ade kat umah dye…memandang kan tv btol2 kat dalam bilek tdur kteorang aku pun on je la….aku pun layan la dgn cikgu cte tuu………lame gak la cte 2…kat 3 jam lebih…sambil2 kteorang lyan cte tu…cikgu meraba2 dan melancapkan aku…aku pun trus je plok dye dan kte orang bercumbu….berkolom lidah..cuph!cuph!cuph!ahh!cuph!. ..aku meraba2 bontot cikgu…./…lpas hbis cte tuu…cikgu ajak aku mandi ngan die coz kte orang blowm mandi pagi tuu………..aku pun ikut cikgu gi mandi………besh!!!!!!! aku dapat berendam dalam tab mandi ngan cikgu…..sambil tu kteorang plok2,cium,rabe2 dan mcm2 lagi……aku pon ade gak jolok bontot cikgu mase tgh mandi……pergghh!!!syokkk!!!………lame gak kteorang mandi kat 2 jam lebih taw ak…hehehuhuhu…..slesai mandi kte orang kluar dan lap2 bdan…….cikgu tlong lap kan bdan aku, aku tlong lapkan bdan cikgu….fuhh!!besh siott..!!!….aku tgk balek bdan cikgu siti mantap jgk…sempat agi tu aku masukkan jari aku dalam lubang faraj dye n jilat die nye pantat…huhu…..pas tu cikgu pgang btang aku dan terus kolom…..kali ni dye kolom lame gak…..dah nak dkat 30minit….cikgu brenti dan suruh aku jilat bontot dye…sbb dye ckp time aku jlat bontot dye la paling nikmat…aku pu terus ramas2 dan jila2…mule2 memang la gle ble dah lame besh plak..aku jilat sepuas2nye….sambil jari aku jlok cipap cikgu…agak lame pstu aku berhenti…lepas tu aku pkai bju aku balek…selesai semua kte orang gi makan kat dapur..selesai makan cikgu sruh aku siap2 sbb nak hantaq aku blek umah aku…aku pun siap2 la…. bile nak bertolak tu cikgu sempat plok aku dan cakap terima kasih banyak2 sbb sudi wat ngan dye… aku pun ckpla sama2……cikgu pun bawak aku balek umah aku……………….semenjak hari u kteorang slalu wat tiap2 hari…aku syg cikgu siti!!

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience